| Do toho, netreba sa báť... | |
|
+12peter42 Dajco paces jožko Piko88 milan Chata Gym Pipač starosta Barbar Cohen rostro Phallusstein 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Thorheimdall návštevník
Počet príspevkov : 2 Registration date : 29.04.2008
| Predmet: ... Ut apríl 29, 2008 8:09 pm | |
| velmi pekne dakujem za pomoc, a prajem vela uspechov celej obci... | |
|
| |
milan návštevník
Počet príspevkov : 36 Registration date : 17.10.2007
| Predmet: zasadnutia OZ Po september 15, 2008 1:47 pm | |
| Posledny zaznam je z aprila, mame september a zbor ma asi dlhodobe prazdniny.. ziadny zapis = ziadne zasadnutie ??? alebo sa prerokovavaju same tajnosti ???
Este by ma zaujimalo, akym klucom sa vyberala uprava komunikacii v letnych mesiacoch... niekto cestu vyspravenu ma a niekto nie ??? | |
|
| |
Barbar Cohen Admin
Počet príspevkov : 154 Registration date : 10.10.2007
| Predmet: Re: Do toho, netreba sa báť... Ut september 16, 2008 7:27 pm | |
| Ani jedno, ani druhé. Už by to malo byť v poriadku. Ohľadne tých ciest. Každý rok sa môže spraviť len istá časť miestnych komunikácií- záleží od od objemu financií (klasika). Vyberajú sa podla stavu. Tento rok sa súvisle opravila cesta na Bariny, ktorá bola bez debaty najotrasnejšia na Rovniach. Okrem nej sa samozrejme poopravovali aj niektoré iné cesty, ale v menšom merítku. | |
|
| |
Krtko návštevník
Počet príspevkov : 8 Registration date : 19.09.2008
| |
| |
Barbar Cohen Admin
| Predmet: Re: Do toho, netreba sa báť... Ut september 30, 2008 3:18 pm | |
| Tu viem odpovedať. Kameňový obsyp je v projekte budovy. | |
|
| |
milan návštevník
| Predmet: Skládka na Podstráni Ne marec 22, 2009 2:22 am | |
| Pán starosta,
chcel by som sa spytat, aky dopad (financny) bude mat pre nas obyvatelov uzatvorenie a rekultivacia skladky komunalnych odpadov na podstrani ? Verejnostou sa siria sumy, ze obec je v rokovani s fy Marius Pedersen, a cena za uskladnenie tony odpadu ma vzrast v pripade uzatvorenia zmluvy s menovanou firmou o cca 30%. !!
A nie je divne, ze verejne obstaravanie opat vyhrala firma, ktora kompletne "buduje" Lednicke Rovne - firma v ktorej figuruje ako spolocnik p. Gorelka ??? Ano, verejne obstaravanie bolo na cca 20 mil. Skk. Ale naco potom dodatocne navysenie o 50% - citujem z vestnika: "IV.1.1. Druh postupu Rokovacie konanie bez zverejnenia. Odôvodnenie výberu rokovacieho konania bez zverejnenia: i) Ide o doplňujúce stavebné práce alebo služby nezahrnuté do pôvodnej zmluvy, ktorých potreba vyplynula dodatočne z nepredvídateľných okolností, a zákazka sa zadáva pôvodnému dodávateľovi a predpokladaná hodnota stavebných prác alebo služieb nepresiahne 50 % hodnoty pôvodnej zmluvy, ak doplňujúce stavebné práce alebo služby"
Pan starosta, poviete nam, co peciete, alebo si to nechate ako "velke vitazstvo" do volebneho roku ???
Dakujem | |
|
| |
Winco návštevník
Počet príspevkov : 17 Registration date : 27.05.2009
| Predmet: Do toho,netreba sa báť... St máj 27, 2009 9:36 pm | |
| Pán Starosta,chcel by som sa Vás spýtať,ako to vyzerá s miestnim "futbalom".dalej kedy bude dalsii rocnik turnaja v tenise na prudoch,ktory organizujete prave Vy....aky vyznam ma policia na LR ked napr v casti Suhradka je na denom poriadku vandalizmus.....policia prejde denne cez suhradku v preibehu 23:00 az 24:00....co z toho ked z miestnej skoly z intraku chodia mlady privrzenci ...nacizmu.EMO.metalizmus a atd....robit bordel.napr.rozbyjat sklenniki miestych obyvatelou....rozkopavat bubnaky a popelnice....atd??????? | |
|
| |
Krtko návštevník
| Predmet: Prečo to nechcete povoliť, bojíte sa niečoho? Ne apríl 11, 2010 10:08 pm | |
| Čítal som na nástenke vašu odpoveď na povolenie zasklenia balkónov, všetci sme to podpísali, bol tam jednotný systém zasklenia a pani Kopačková chce certifikát? Nechápem prečo ste to nepovolili, každému by to len pomohlo získať uzavretú miestnosť naviac. Nebol to nákladný projekt, firmy chcú za to nemalé peniaze a pre nájomníkov teda nás je každé euro dobré! Skúste to prehodnotiť Pán starosta vopred vám ďakujeme. | |
|
| |
Krtko návštevník
| Predmet: Ak sa to podarý! Ne apríl 11, 2010 10:11 pm | |
| Keď nepreši u vás naše reklamácie bytovky č. 248/27 nech prejde aspoň to zasklenie balkónov | |
|
| |
milan návštevník
| Predmet: Re: Do toho, netreba sa báť... St apríl 21, 2010 1:06 pm | |
| Krtek, nemaj strach, prejde, tento rok je predsa rokom volebnym... | |
|
| |
Krtko návštevník
| Predmet: To dúfam! Št apríl 22, 2010 1:22 pm | |
| Dúfam že máš pravdu Milane! | |
|
| |
radko návštevník
Počet príspevkov : 2 Registration date : 03.10.2010
| Predmet: Re: Do toho, netreba sa báť... Ne október 03, 2010 9:00 pm | |
| existuje aj nejaka prehladnejsia vizualizacia noveho namestia?pretoze z toho planu co tu je zverejneny si asi malo kto vie predstavit ako to bude asi vizerat.dik | |
|
| |
Barbar Cohen Admin
| Predmet: Re: Do toho, netreba sa báť... Po október 04, 2010 2:38 pm | |
| Zatiaľ nie. To čo je na webe je zoskenované z PD. Celá PD v elektronickej forme existuje, ale v formáte .dwg. AutoCad má málokto, preto to na web vešať nebudem. | |
|
| |
radko návštevník
Počet príspevkov : 2 Registration date : 03.10.2010
| Predmet: Re: Do toho, netreba sa báť... Po október 04, 2010 10:32 pm | |
| myslim ze taka dolezita vec,uz mala byt davno vonku.nech si vie kazdy predstavit ako bude to nase dlhoocakavane namestie vizerat.musi sa to dat nejak prekonvertovat | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Do toho, netreba sa báť... | |
| |
|
| |
| Do toho, netreba sa báť... | |
|