| obec | |
|
|
Autor | Správa |
---|
turista návštevník
Počet príspevkov : 1 Registration date : 10.07.2009
| Predmet: obec Pi júl 10, 2009 11:10 pm | |
| Dobrý deň. Pochádzam z Kanianky okres Prievidza a dnes sme navštívili vašu obec a musím povedať boli sme veľmi sklamaní. veľmi sme sa tešili na sklárske múzeum nakoniec sa na mieste dozvieme že je od 1. apríla zrušené ani na webovej stránke na to žiadne upozornenie a to ste určíte nesklamali len nás, veľká propagácia vaše ho parku, ale prepáčte žiadna úprava spustošené chodníky nič a vyznať sa v obci smerové tabule označenie kultúrnych pamiatok mali by ste na tomto všetkom zapracovať a možno sa tam niekedy vrátime. | |
|
| |
drobcekika návštevník
Počet príspevkov : 12 Age : 39 Registration date : 26.11.2008
| Predmet: Re: obec Ne júl 12, 2009 9:35 pm | |
| tak to teda beriem ma pravdu tento navstevnik,ved sa nemozeme hanbit za svoju obec,ale byt na nu pisnyyy.Spravit daku zbierku kde by ludia prispeli aj len 10€ aj to by pomohlo a aspon daco by sa spravilo.Ja som tiez v CZ 5rokov,ale ked sa vraciam domov,nevidim ziadnu zmenu.Uz by sa naozaj patrilo,bolo by to pekne aj viac navstevnikov.Viem hovori sa mi to,ale keby je nejaka zbierka a ludia by videli zmeny urcite by sa to lepsovalo.Len s tym treba zacat a dokazat ludom,ze ked na nieco daju peniaze,ze to aj poznaju a budu vidiet.Ved aj na kupalisko kolko chodi ludi,keby tam kazdy hodi aspon 2€,tiez by to bolo aspon daco ako nic.Ja osobne by som tiez prispela. | |
|
| |
Pipač návštevník
Počet príspevkov : 57 Registration date : 12.10.2007
| Predmet: Re: obec Po júl 13, 2009 1:01 am | |
| v slnečnej jeseni 2009 sa má rozbehnut rozsiahla revitalizacia námestia, tak hadam budes mať byť na čo pyšna ... čo sa tyka tych fin. darov v zbierke .. som trošku skeptický, či by sa vyzbieralo vôbec niečo čo by stalo za zmienku. Myslim, ze do vačšich investičnych projektov v obci sa bude dať puštat az po krize.. neviem ako sme na tom s hospodarenim my.. ale obce a mesta v TN a ZA samospravnom kraji hovoria o bankrote.. | |
|
| |
Cloud návštevník
Počet príspevkov : 7 Registration date : 07.05.2009
| Predmet: Re: obec Po júl 13, 2009 3:40 pm | |
| Pred asi dvoma mesiacmi ma zastavili dvaja pani, ze kde sa tu da najest tak som ich odkazal na bar vanko, ale to bolo pre nich daleko. Nakoniec skonstovali, ze sa tu nikde neda vlastne najest a mali pravdu. Ale vraj sa uz robi niaka pizzeria tak hadam to uz bude lepsie. | |
|
| |
drobcekika návštevník
| Predmet: Re: obec Po júl 13, 2009 4:21 pm | |
| to hej to je pravda,ale zasa na taku malu obec co by zasa cakali??,alebo nejake rychle obcerstvenie si myslim ze to by tiez nebol zly napad a ze by sa to uzivilo.No a myslim si ze s tou zbierkouu to nieje az taky zlynapad,sice je pravda ze by sa nic extra vyzbieralo ale si myslim ze ak by aj z nejakkej zbierky bolo aspon daco vydno,tak ludia by sa do toho dali.Neviem ci by prispeli aj sklarne,alebo Yuja,ale tak si myslim ze to nieje az taky zly napad.A to namestie co??ten kruhovyyy???bude to ci nie???a aj nove namestie??? | |
|
| |
paces návštevník
Počet príspevkov : 77 Location : suhradka Registration date : 14.11.2007
| Predmet: Re: obec St júl 15, 2009 6:28 pm | |
| no dufam ze to namestie bude realizovane, a bude aj vyuzivane.. potrebujeme ho ako sol, taktiez by bolo ok, ak by sa vystavali multifunkcne bytovky - dole preistory na podnikanie, hore byty - takto by sa "zabili 2 muchy 1 ranou" - uspokojene potreby obyvatelov na byvanie aj podnikanie, + prijmy do rozpoctu obce + vytvorenie centra a nastartovanie zivota v obci. Rovnako to je aj v puchove, a funguje to. Tak rychlo zmenene (k lepsiemu) mesto na slovensku snad ani nie je. a stale sa buduje a rozvija. Ako spomenul Cloud, je smutne ked sa tu nema clovek kde najest, zabavit, nakupit, informovat a neviem co este ... a musi uspokojit tieto poterby inde cize minut peniaze v inej obci alebo meste. Takto sa vlastne obec pripravuje o prijmykedze ludia ktorí nastivia LR uz nemaju potrebu sa sem vratit. | |
|
| |
paces návštevník
| Predmet: Re: obec St júl 15, 2009 6:39 pm | |
| no a este som sa chcel spytat na to co som sa uz pytal a nikto neodpovedal.. Preco nie su Lednicke Rovne clenom mikroregionu Lednicke Panstvo? a preco mi bola tato tema s otazkou vymazana? | |
|
| |
drobcekika návštevník
| Predmet: Re: obec St júl 15, 2009 7:08 pm | |
| ppaces mas upúlnu pravdu,sice by to neboli nejake velke trzby ako vo vecsiich mestach,ale aspon daco.Ved vravim aj vela ludi chodi na kupalisko a aj,daky turistii no ale ak to pojde akto dalej tak s prepacenym len zapadneme a budeme zabudnuty.Uz nas nepreslavyy ani slavnyy park alebo sklarne.No a konretnejsie kedy by sa to malo relizovat a nejake vysledkove projekty ako by co malo vyerat da sa to niekde pozriet???Skoda ze sa neda nejak vyuzit za zastavkou,ta stara stavba ktora je tam uz roky nepouzita,tam by bolo ideaaalne miesto.A urcite by sa to tam zivio,aj nejake to rychle oberstveni a nejake potraviny aspon do 20:00 a cez vikend dlhsie aspon do 13:00. | |
|
| |
Barbar Cohen Admin
Počet príspevkov : 154 Registration date : 10.10.2007
| Predmet: Re: obec St júl 15, 2009 11:07 pm | |
| Ako som už písal inde. Súhlasím s tým že úroveň stravovania, ubytovania a služieb pre turistov je mizivá. Aj keby sa našli podnikavý ľudia obec nemá priestory na prenájom. Hádam sa to v rámci prestavby námestia zlepší. To drobcekkika: Na projekt sa môžeš dojsť mrknúť na úrad. Ak si písala o základoch, tak tam je projektované autobusové nástupište. To paces: Ozaj neviem kde téma o mikroregióne Lednica zmizla. My sme členmi mikroregiónu Púchov. Žiaľ ja o tebou spomínanom združení neviem nič. | |
|
| |
paces návštevník
| Predmet: Re: obec Št júl 16, 2009 6:36 pm | |
| nech ma urve nemozem o tom uz najst ani zmienku... a aku cinnost vytvara mikroregion Puchov? | |
|
| |
Barbar Cohen Admin
Počet príspevkov : 154 Registration date : 10.10.2007
| Predmet: Re: obec Pi júl 17, 2009 8:43 am | |
| Napríklad nové autobusové zástavky, ktoré sú u nás aj po okolitých dedinách sú produktom práce mikroregiónu. Má zamestnaného človeka, ktorý pomáha obciam so žiadosťami do fondov. Starostovia a primátor sa na stretnutiach bavia o problémoch ktoré máme a riešia ich. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: obec | |
| |
|
| |
| obec | |
|