Lednické Rovne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lednické Rovne

fórum obce Lednické Rovne

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Hádzaná

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Dajco
návštevník
návštevník

Počet príspevkov : 6
Registration date : 24.11.2007

Hádzaná Empty
OdoslaťPredmet: Hádzaná   Hádzaná EmptySt december 05, 2007 8:44 pm

..čo bude pls s Hádzanou na LR??bude z toho nječo alebo zasa to ostane len pri slubovaní a tak??!!...ihrisko za školou vyzerá celkom v pohodičke, lúbi sa mi jocolor ..zatial ďakujem Basketball
Návrat hore Goto down
Alexfrost
návštevník
návštevník

Počet príspevkov : 4
Registration date : 30.12.2008

Hádzaná Empty
OdoslaťPredmet: Hadzana   Hádzaná EmptyŠt január 01, 2009 8:22 pm

S hadzanou uz asi nic nebude pretoze uz niesu ludia typu Balon alebo Blasko,ale mozno by tu bol este p.Kasar,alebo vyuzit a oslovit byvalich hracov/Dusko M./
Návrat hore Goto down
el_dino
návštevník
návštevník

Počet príspevkov : 1
Registration date : 15.01.2009

Hádzaná Empty
OdoslaťPredmet: Hadzana   Hádzaná EmptyŠt január 15, 2009 11:11 am

S hadzanou to bude velky, problem, nakolko "sportovy komplex" v areali ZS je sice fajn ale pre hadzanu nevhodny. Ak ste tam uz niekto hrali fotbal, tak viete, ze umela trava je podsypana pieskom, ktory: ad.1:pri pade na podklad sa zaryva do koze (podobny efekt ako skvara);
ad.2:hadzanari pouzivaju pre lepsiu kontrolu nad loptou steparsky vosk (ako lepidlo), predstavte si ako bude vyzerat nalepena lopta po dopade do piesku (nechcel by som byt brankar).

K spomenutym osobnostiam.
Osobnost hadzanej celoslovenskeho, mozno europskeho formatu akou bol pan Blazko uz sotva najdeme. Pani Kasar a Balon, ktori boli a su urcite skvelymi pedagogmi, no pripada mi smiesne az trapne ak niekto v dnesnej dobe spaja tieto mena s pripadnou buducnostou hadzanej v LR.

A na zaver: ak ma pamat neklame zastupca starostu (tiez byvaly hadzanar) mal vo svojom volebnom programe obnovenie hadzanej na LR, takze sa treba pytam aj jeho.
Návrat hore Goto down
Dajco
návštevník
návštevník

Počet príspevkov : 6
Registration date : 24.11.2007

Hádzaná Empty
OdoslaťPredmet: handball...   Hádzaná EmptyPo júl 27, 2009 6:39 pm

okey to ihrisko za školou na hádzanu nič moc....ale myslím, že zápasy alebo prípadne niektoré tréningy by sa mohli konať v HALE v Púchove...tolko financíí by sa myslím našlo...a hráčov je dosť Basketball
len myslím, že väčišna ľudí vo vedení obce sa o to nezaujíma a to je chyba ..preto sa na to zabúda a vyhovára sa na to , že niesú hráči čo je hlúposť...
celý prístup k hádzanej za posledné roky existovania bol smutný aj vzhľadom na to ,že boli výsledky!!
pričom futbal... lol!
Návrat hore Goto down
starosta
moderátor
moderátor

Počet príspevkov : 19
Registration date : 22.10.2007

Hádzaná Empty
OdoslaťPredmet: Re: Hádzaná   Hádzaná EmptyŠt júl 30, 2009 11:50 am

Nie jeden krát som s predstaviteľmi a hádzanárskymi funkcionármi o tomto probléme rozprával. Sme schopní vo vedení obce vytvoriť podmienky i na organizovanú a súťažnú hru v hádzanej. Niekto sa však musí toho ujať a pracovať. Na úrade nemôžem robiť ešte aj manažéra, trénera, vedúceho oddielu hádzanej, a neviem ešte čo. Keď prišli atléti, vyčlenili sme v rozpočte určitú časť finannčných prostriedkov, ostatné si zabezpečili a funguje to. Budem rád, ak sa obetaví a zanietení milovníci hádzanej dajú na to, aby išlo tak, ako si to želajú.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Hádzaná Empty
OdoslaťPredmet: Re: Hádzaná   Hádzaná Empty

Návrat hore Goto down

Hádzaná
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Lednické Rovne :: Starosta obce a Obecný úrad :: diskusia so starostom obce-
Prejdi na: